Over ons

Autobedrijf Langens is een familiebedrijf en een echte dorpsgarage. Opgericht door Jos Langens in 1986 is het bedrijf sinds 1999 in handen van zoon Wilbert Langens. Samen met zijn enthousiaste team staat hij u graag tot dienst.

Wij hebben altijd een ruim aanbod occasions op voorraad en u kunt bij ons terecht voor gebruikte auto’s van ieder merk. Ook voor het onderhoud van uw auto bent u bij Autobedrijf Langens aan het juiste adres. We beschikken over een modern ingerichte werkplaats met drie bruggen. De werkplaats is bekend met alle merken. Door regelmatige trainingen en cursussen zijn de monteurs altijd up-to-date en gaan ze geen uitdaging uit de weg.

Loop dan ook gerust eens binnen voor een kop koffie of een persoonlijk informatiegesprek. Wij leiden u met alle plezier rond in ons bedrijf en vertellen u uitgebreid over de mogelijkheden.

wilbert.jpeg

Eigenaar Wilbert Langens

BOVAG

Wij zijn ook een erkend BOVAG-bedrijf. Hierdoor bent u verzekerd van uitstekende service. Wij zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan blijven voldoen.